BESTEL NU BESTEL NU VIA

It’s one big step
for humanity,
eat Veggie

#therocketsaladbar

Vegan is HOT

Hoe meer groentes, hoe beter! Het eten van veel groentes en salade is goed voor je lichaam en geest, maar misschien nog veel belangrijker; Voor de planet! Door minder veel minder vlees te eten, en te kiezen voor je plantaardig, wordt de Co2 impact veel lager. Daarom zijn de salades van de Rocket Salad bar opgebouwd uit zorgvuldig geselcteerde groentes, en voornamelijk vegatarisch. Het is voor jou een eenvoudig om een salade bij de Rocket Salad Bar te bestellen, maar een grote stap voor de mensheid. Daarom is onze boodschap: Eet Vegatarisch! Op z’n minst een aantal keer per week 😉

Fresh Food is the New fastfood

De keerzijde van de wereld waar we momenteel leven, is een snel veranderend klimaat. We eten te veel vlees, verbruiken in een te snel tempo grondstoffen en onze Co2 uitstoot neemt te snel toe. De voedselindustrie is een van de grootste industrieën die een grote bijdrage heeft in deze snel veranderde klimaat situatie, de restaurant sector is goed voor 25% van de Co2-uitstoot. Het aanbod Fastfood is enorm, evenals de sporen die deze vorm van voeding na laat. Fastfood is vooralsnog voorzien van snel, vet, veel, vlees en kunstmatige voeding. Daar willen wij verandering in brengen, want gezonde voeding voor de aarde is een gezonde mens. Wij als mens zijn verantwoordelijk voor de situatie, en het verbeteren hiervan. Ook zakelijk is het van belang dit problemen mee te nemen in je businessmodel, zo willen wij middels het aanbieden van gezonden maaltijden een bijdrage leveren aan het verbeteren van het klimaat.

For a better planet

Mensen gezonder en bewuster laten eten mét alle wenselijke gemakken van deze tijd. Zo wordt je maaltijd 7 dagen per week snel en vers bij je bezorgd. We werken transparant met lokale producenten, die op een duurzame, circulaire en bij voorkeur biologische manier produceren. We koken op een nieuwe manier met verse producten, op duurzame manier en gericht op diversiteit. We reduceren het gebruik van plastic met x-procent door het grootste deel in karton te verpakken, leveren en produceren op groene energie en beperken derving door een zorgvuldig inkoopbeleid (*). Samen willen we bouwen we aan een gemeenschap van mensen die geloven in de kracht van een gezonde voeding.

It’s easy to order our salads, it’s a small step for one person, and a big step for humanity. Eat Veggie.

Bestel nu